YinYoga Room

Yin & Helende Geuren

Een reis door de zeven chakra's door de unieke combinatie van Yin Yoga met Aveda's 7 Authentieke Chakra Fusions van natuurlijke etherische oliën om de chakra's weer in balans te brengen. Drie uur lang genieten van Helende Geuren middels kompressen op jouw gelaat, Yin Yoga en Personal Assists.

We kiezen die houdingen voor het activeren en balanceren van de chakra's, in combinatie met de daarbij behorende Authentieke Chakra Fusions van Aveda, en maken een reis door de zeven chakra’s. 

Laat je tijdens de Yin & Helende Geuren uitnodigend aanraken door de harmonische effecten van de indrukwekkende. en betoverende 50” Gongland Dark Water Gong, de helende werking van de Crystal Tones Crystal Singing Bowls, Sound Healing, Conscious Breathing en de kracht van Aveda's Authentieke Chakra Fusions.

Het doel van de reis is de zeven archetypische niveaus, die al ons doen en laten bepalen, optimaal op elkaar af te stemmen. Gebruik de chakra’s als een vergrootglas om naar jezelf en de wereld om je heen te kijken. De reis is rijk en kleurig. Laat de regenboogbrug van je ziel zich voor jouw voeten uitspreiden terwijl jij voortgaat op jouw pad.

Etherische oliën werden van oudsher al gebruikt ter bevordering van de gezondheid, het geven van verlichting bij lichamelijke en geestelijke klachten en ter verdieping van meditatie en gebed. De harmonieuze combinatie van Yin Yoga en Aveda's 7 Authentieke Chakra Fusions versterken elkaar en zorgen voor een nog groter effect en verdieping.

Niet voor niets één van de meest populaire yogastijlen van dit moment. Yin Yoga focust zich op het mobieler maken van onze gewrichten, stimuleert het lichaam intens en is tegelijkertijd rustgevend en ontspannend. 

Voor wie? Yin Yoga is een rustige vorm van Hatha Yoga en daarom geschikt voor iedereen. Yin Yoga is ook geschikt voor mensen met klachten en aandoeningen, zoals bijvoorbeeld rugklachten, chronische reuma en fybromyalgie.

Meenemen? Omdat je tijdens deze les zowel dynamische houdingen als verstillende houdingen doet, is het aan te raden om zachte rekkende kleding in laagjes aan te doen en warme sokken en een warme shawl of deken mee te nemen. Daarnaast slechts een (yoga) handdoek of eventueel een wollen yogamat voor de liefhebber. Manduka Pro matten, bolsters en meditatiekussens zijn voor iedereen beschikbaar en liggen reeds klaar voor gebruik.

Na afloop sluiten we af met pure gemberthee en een gezonde zoetigheid.


Live The Process

Sharing YIN in Schagen since 2018


'En de dag kwam, waarop het risico om strak gesloten te blijven als een knop pijnlijker was, dan het risico om vol tot bloei te komen'. ~ Anaïs Nin